| به نقل از بهداشت نیوز، پزشکان و متخصصان تغذیه تأیید می کنند که ماهی نه تنها منبع غنی اسید های چرب امگا 3 است، بلکه حاوی بسیاری از مواد مغذی دیگر نیز هست که فواید قابل توجهی برای سلامتی دارند. در اینجا به پنج مورد از آنها اشاره می کنیم: 1. منبع طبیعی ویتامین D ماهی های چرب مانند ماهی سالمون، شاه ماهی و ماهی خال مخالی از غنی ترین منابع ویتامین D هستند. فقط مصرف 100 گرم ماهی سالمون برای تأمین نیاز روزانه بدن به این ویتامین ضروری که برای تقویت استخوان ها، تقویت ایمنی و جلوگیری از افسردگی بسیار مهم است، کافی است. 2. پروتیین با کیفیت بالا بدن 95 تا 98 درصد پروتیین ماهی را جذب می کند، در مقایسه با تنها 85 تا 90 درصد پروتیین گوشت. همچنین حاوی تمام اسید های آمینه ضروری است که آن را برای ورزشکاران، سالمندان و کودکان ایده آل می کند. 3. ریزمغذی ها برای طول عمر ماهی حاوی طیف وسیعی از مواد مغذی حیاتی است: سلنیوم: یک آنتی اکسیدان قوی که از بدن در برابر سرطان محافظت می کند. ید: ضروری برای سلامت تیرویید. روی: تقویت سیستم ایمنی و سلامت تولید مثل. 4. کلاژن برای جوانی پوست ماهی ها، به ویژه ماهی سالمون و ماهی تن، منبع غنی از کلاژن طبیعی هستند که خاصیت ارتجاعی پوست و سلامت مفاصل را بهبود می بخشد و ظهور چین و چروک را به تأخیر می اندازد. 5. پپتید های طبیعی برای تنظیم فشار خون پروتیین های ماهی حاوی پپتید های طبیعی هستند که به کاهش فشار خون به روشی مشابه برخی دارو ها کمک می کنند. آنها همچنین رگ های خونی را تقویت کرده و جریان خون را بهبود می بخشند. به طور کلی، مصرف منظم انواع مختلف ماهی به حفظ وضوح ذهنی، سلامت قلب و نشاط برای سال های متمادی کمک می کند. |