مواد لازم برای تهیه مایه کرپ به شرح زیر است: تخم مرغ: 1 عدد شیر: 1 لیوان روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری آرد گندم: سه چهارم لیوان ادویه جات: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم برای روی کرپ: ژامبون خردشده: 4 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خردشده: 3 قاشق غذاخوری زیتون خردشده: 2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا: 80 گرم پولبیبر: به میزان لازم مراحل پخت در یک کاسه، تخم مرغ، روغن مایع، شیر، ادویه ها و آرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. کف یک قالب 20 در 30 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید و سطح آن را چرب کنید. مایه کرپ را داخل قالب بریزید. ژامبون، فلفل دلمه ای، زیتون و پنیر پیتزا را به صورت یکنواخت روی سطح کرپ پخش کنید و کمی پولبیبر بپاشید. قالب را به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا کرپ بپزد. پس از پخت، کرپ را برش بزنید و به صورت رول شده سرو کنید. نکات مهم تنوع در مواد: مواد روی کرپ کاملاً سلیقه ای است و می توانید از هر نوع مواد دلخواه مانند انواع قارچ، سوسیس، یا سبزیجات دیگر استفاده کنید. ویژگی های پنیر پیتزا: برای اینکه پنیر پیتزای شما حالت آدامسی پیدا نکند و روغن پس ندهد، بهتر است از ترکیب چند نوع پنیر با کیفیت استفاده کنید. پنیر پیتزا منبع خوبی از پروتیین، کلسیم و ویتامین های مختلف است. خواص فلفل دلمه ای: فلفل دلمه ای یک سبزیجات پرخاصیت و سرشار از ویتامین C است که در رنگ های مختلفی مانند سبز، زرد و قرمز وجود دارد. فلفل دلمه ای سبز طعم قوی تری دارد. تشخیص فلفل دلمه ای نر و ماده: فلفل دلمه ای ماده: چهار برجستگی در ته خود دارد، طعم آن شیرین تر است و تخم بیشتری دارد. برای خام خواری و سالاد مناسب تر است. فلفل دلمه ای نر: سه برجستگی در ته خود دارد، طعم آن تندتر است و تخم کمتری دارد. برای پخت وپز مناسب تر است، زیرا پس از پخت تلخ نمی شود. |