برای تهیه سوهان کنجدی، فقط به سه ماده اصلی نیاز دارید: 1 لیوان کنجد 1 لیوان شکر 25 گرم کره طرز تهیه تهیه سوهان کنجدی خانگی شامل چند مرحله ساده است که با دقت در آن ها می توانید یک شیرینی بی نقص درست کنید: آماده سازی کنجد: ابتدا یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید. کنجدها را درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم به آرامی تفت دهید تا کمی رنگ بگیرند و عطر آن ها بلند شود. مراقب باشید کنجدها نسوزند. سپس آن ها را از تابه خارج کنید. کاراملی کردن شکر: شکر را در همان تابه بریزید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید شکر به آرامی ذوب و کاراملی شود. در این مرحله به هیچ عنوان شکر را هم نزنید. فقط با حرکت دادن ملایم تابه می توانید آن را جابجا کنید. افزودن کره و کنجد: وقتی دانه های شکر کاملاً حل و مایع شد، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. سپس به سرعت کنجدهای تفت داده شده را اضافه کرده و کمتر از دو دقیقه مخلوط کنید تا سفت نشود. شکل دادن و برش: بلافاصله مخلوط آماده شده را روی فویل یا کاغذ روغنی بریزید. قبل از اینکه سوهان کاملاً سرد و سفت شود، با استفاده از چاقو آن را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید. نگهداری: پس از سرد شدن کامل، سوهان های کنجدی را در یک ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید. با این دستور ساده، می توانید در خانه سوهان کنجدی خوشمزه و اصیل تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. |