به نقل از allrecipes این رول های هاوایی پرشده با مخلوط سیب و نوشیدنی سیب، یادآور دونات های سیب خوش طعم هستند شیرین، نرم و خوش عطر! مواد لازم (برای 12 عدد) - 1 بسته رول هاوایی (12 عددی) - 1 پیمانه مواد داخل پای سیب - 2 بسته نوشیدنی پودری سیب - 5 قاشق غذاخوری کره (تقسیم شده) - ½ پیمانه شکر - 1 قاشق چای خوری دارچین طرز تهیه 1. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. 2. رول های هاوایی را جدا کرده و در کنار هر کدام یک شکاف 1.5 سانتی متری ایجاد کنید. با انگشت یا انتهای قاشق، فضای داخلی را کمی باز کنید تا حدود 1 قاشق غذاخوری مواد داخل آن جا شود. 3. مواد پای سیب را به صورت درشت خرد کرده و در یک کاسه بریزید. یک بسته نوشیدنی سیب را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس داخل هر رول را با این مخلوط پر کنید. 4. 4 قاشق غذاخوری کره را ذوب کرده و با قلم مو روی تمام سطح رول ها بمالید. رول ها را روی سینی فر با کاغذ روغنی بچینید. 5. رول ها را به مدت 12 تا 14 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و کمی برشته شوند. 6. در همین حین، بسته دوم نوشیدنی سیب را با شکر و دارچین در یک ظرف کم عمق مخلوط کنید. کره باقی مانده را نیز ذوب کنید. 7. پس از پخت، روی رول ها را با کره ذوب شده بمالید و هر رول را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید تا کاملاً پوشیده شود. |