به نقل از Guardian News، گاهی در خرید موز کمی بلندپرواز می شویم! با وجود تمام تلاش ها، دیدن چند موز کاملاً رسیده با پوست سیاه در ظرف میوه، منظره ای آشناست. نان موزی همیشه گزینه ای وسوسه انگیز است، اما گاهی وقت یا جمع کافی برای پخت آن نداریم. در چنین مواقعی، تست فرانسوی انتخاب سریع تری است. به ویژه نسخه ای به سبک هنگ کنگ که در آن نان ها با کره بادام زمینی پر می شوند و با شیر عسلی و کره فراوان رویشان را می پوشانیم. واقعاً لذت بخش! مواد لازم برای 2 نفر زمان آماده سازی:5 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه - 2 عدد تخم مرغ بزرگ - 60 میلی لیتر شیر - 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل - ½ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای - 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی نرم - 4 برش نان بریوش - 2 عدد موز کوچک و رسیده، پوست کنده و حلقه شده - 30 گرم کره نمک دار، به علاوه مقداری اضافه برای سرو - 1 قاشق غذاخوری روغن - شیر عسلی برای سرو طرز تهیه 1. تخم مرغ ها، شیر، وانیل و شکر قهوه ای را در یک کاسه کم عمق بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. 2. روی یک طرف از دو برش نان بریوش، کره بادام زمینی بمالید. حلقه های موز را روی آن بچینید و با دو برش دیگر نان، ساندویچ درست کنید. 3. ساندویچ ها را با دقت در مخلوط تخم مرغ فرو ببرید تا کاملاً آغشته شوند. 4. کره و روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی ذوب شد، ساندویچ ها را در تابه قرار دهید و هر طرف را 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید. با استفاده از انبر، لبه های ساندویچ را نیز نگه دارید تا همه جا طلایی و ترد شود. 5. تست ها را در بشقاب بچینید و در حالی که هنوز گرم هستند، با شیر عسلی و کمی کره اضافی رویشان را تزیین کنید. بلافاصله سرو کنید. |