| به نقل از theguardian، جورجینا هایدن، سرآشپز و نویسنده غذا، با الهام از کروک موسیو کلاسیک، نسخه ای پاییزی و متفاوت از این ساندویچ فرانسوی محبوب ارائه کرده است. او با افزودن تره فرنگی تفت داده شده و ترکیب پنیر کامته و چدار، طعمی گرم و دل چسب خلق کرده که برای روزهای سرد سال بسیار مناسب است. هایدن می گوید: اگر مهمان داشته باشم، پایه تره فرنگی و بشامل را از قبل آماده می کنم و درست قبل از پخت، ساندویچ ها را پر کرده و در فر می گذارم. سرو این کروک ها با سالاد برگ تلخ، ترکیبی عالی برای یک وعده سبک و خوش طعم است. مواد لازم برای 4 نفر: - تره فرنگی: 2 عدد (حدود 300 گرم)، تمیز و نازک خرد شده - سیر: 2 حبه، پوست کنده و نازک خرد شده - کره بدون نمک: 60 گرم، به علاوه مقداری برای کره مالی نان - آرد سفید: 60 گرم - شیر کامل: 300 میلی لیتر - خردل انگلیسی: 1 قاشق چای خوری پر - پنیر کامته: 100 گرم، ریز رنده شده - پنیر چدار کهنه: 60 گرم، ریز رنده شده - نان تست: 8 برش - نمک دریایی و فلفل سیاه: به مقدار لازم طرز تهیه: 1. تره فرنگی، سیر و کره را در قابلمه ای متوسط روی حرارت ملایم بریزید. با نمک و فلفل مزه دار کنید و 15 تا 20 دقیقه تفت دهید تا تره فرنگی نرم و چسبناک شود. 2. در همین حین، فر را با دمای 240 درجه سانتی گراد (یا 220 درجه با فن) گرم کنید. 3. آرد را به مخلوط تره فرنگی اضافه کرده و حدود یک دقیقه هم بزنید تا به حالت بیسکویتی برسد. 4. شیر را اضافه کنید، حرارت را کمی بالا ببرید و با همزن دستی هم بزنید تا سس صاف و یکدست شود. یک دقیقه دیگر هم بزنید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید. 5. خردل و دو سوم از پنیرهای کامته و چدار را به سس اضافه کرده و کنار بگذارید. 6. نان ها را تست کنید و یک طرف هر برش را کره مالی کنید. 7. چهار برش نان را با سمت کره مالی شده رو به پایین روی سینی فر بچینید. روی هر کدام مقدار زیادی از سس تره فرنگی بریزید، سپس با برش دوم نان (این بار سمت کره مالی شده رو به بالا) بپوشانید. 8. روی هر ساندویچ یک لایه دیگر از سس تره فرنگی بریزید و با پنیر باقی مانده روی آن ها را بپوشانید. 9. ساندویچ ها را 10 تا 14 دقیقه در فر بپزید تا طلایی، حباب دار و کش دار شوند. سرو: بلافاصله سرو کنید. در صورت تمایل، کنار آن سالاد برگ تلخ با سس ساده سرو شود. |