| به گزارش پارسینه به نقل از عصرایران، به تازگی محققان به این نتیجه رسیده اند که گستره ای از غذاهایی که تشکیل دهنده یک رژیم غذایی سالم هستند، ممکن است باعث سرعت گرفتن رشد غده های سرطانی شوند. تخم مرغ، دانه های روغنی و آجیل همگی دارای اسیدهای چرب امگا 6 هستند که بدن نمی تواند آن را هضم کند. ایجاد توازن بین امگا 6 و امگا 3 اهمیتی اساسی و حیاتی برای رشد مغز، سلامت استخوان ها، تنظیم متابولیسم و دیگر فعالیت های حیاتی بدن دارند. به نقل از دیلی میل، واقعیت این است که بدن تنها به مقدار کمی از این اسیدهای چرب دارد و پزشکان توصیه می کنند بهتر این است که منبع امگا 3 بدن بیشتر از طریق ماهی سالمون و دیگر ماهی های چرب باشد. اما امگا 6 عموما بیشتر در روغن های گیاهی موجودند که در طبخ غذا استفاده می شوند. و هم چنین در غذاهای فرآوری شده و فست فود موجود است. رژیم غذایی زندگی مدرن در بسیاری از کشورها باعث شده است تا یکی از انواع امگا 6 که اسید لینولییک نامیده می شود ارتباط بالایی با التهاب و رشد سلول های سرطانی دارد. حالا محققان در دانشکده پزشکی پیل کورنل به این باور رسیده اند که این اسید می تواند سرعت رشد سلول های سرطانی را افرایش دهد و به تکثیر آن ها کمک کند. حالا در آزمایشگاه محققان این مرکز به موش ها سلول های سرطان سینه تزریق کرده اند و به یک گروه از آن ها روغن گل خشت دادند که سرشار از اسید لینولییک است. موش هایی که از روغن گل خشت تغذیه کردند غده های سرطانیشان بسیار سریع تر رشد کردند. جان بلنیس از اعضای این تیم تحقیقاتی می گوید: حالا ما می دانیم که سلول های سرطانی از اسید لینولییک تغذیه می کنند. این کشف به ما این امکان را می دهد که بتوانیم ارتباط بین چربی های موجود در رژیم غذایی و سرطان را تشخیص بدهیم و بر اساس نیاز های هر فرد رژیم غذایی متناسب را برایش طراحی کنیم. |